Utasként milyen védő felszereléseket és milyen árkategóriában érdemes venni?
Motoron utas szerepben. Személy szerinte legfontosabbnak a bukót tartom és a gerinc védelmet.
Van más test rész aminek a védelme létfontosságú lenne ? Illetve mennyit érdemes rászánni ?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat !
A bukot az mindenképp újonnan fogok venni. Egy kicsit drágák még használtan is a motoros felszerelcségek , de ha tényleg az életem vagy a bőrőm mentik meg akkor lehet , hogy nem is annyira vészes az ára.
Köszi!
Ez az oldal megbízható ?
Nem nagyon rendeltem hasonló oldalakról és egy kicsit tartok tőle.
Te rendeltél már innen ?
Igen, megbízható már többször is rendeltem ezt,azt.
-Az előzőnek: A kérdező vszinüleg nem fog elmenni cselgáncsozni 🙂
A gurulás nem mindig hasznos. Gurulás közben neki-neki csapódsz ennek-annak, nem tudsz fékezni, valamennyire irányitani, megállsz amikor megállsz. Jó felszerelésben sokszor hasznosabb a csúszás. A jó minőségű kesztyű nagyon fontos. A baj van a kezeddel véded magad, azt teszed le a földre, azon (is) csúszol.
Az utcai ruha: farmer, széldzseki, stb csak a hideg ellen jó, motorra nem. Az első pillanatban leszakad és beleég a bőrbe.
-Remélem ez a sok "szörnyűség" nem vette el a kedved a motorozástól! Ez csak elővigyázatosság mint a biztonságiöv, ejtőernyő, úszógumi 🙂. Ne legyen rájuk sose szükséged! Motorozni jó, ha kezdeti megilletődöttség elmúlik csodálatos élmény lesz! A sofőrödnek mondd meg,h nem utassal kell megmutatni,h milyen gyors a motor.
Köszi!
Cselgáncsozni talán nem fogok elmenni :)
Remélem tényleg nem lesz rá szükség a védőfelszerelésekre , de biztos ami biztos.
Mondtam a sofőrömnek , hogy ésszel mert még sose ültem nagy motoron neki meg én leszek az első utasa. (Simsonon vitt 10 éve de hát az nem ugyan az :D )
Bátrabban fogok rendelni erről az oldalról.
Szivesen!
- Ha mindkettőtöknek ez lesz az első, akkor előtte néhány nagyon fontos dolgot meg kell beszélnetek.
- Utassal motorozni a legnagyobb felelősségek egyike! Minden a sofőrön múlik, egy másik ember élete van a kezében.
- Mielőtt elindulnátok írd be a googleba, h - utassal motorozni - és a feljövő találatokból az első 5-6-ot mindenképp olvassátok el. Ez nagyon fontos!
Széles utat! 🏍🏍🙂🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!