Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gördeszka vagy BMX?

Gördeszka vagy BMX?

Figyelt kérdés
melyiket érdemesebb venni? :D
2010. jún. 27. 11:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

előzőnek:

igazad van, ezek nem sportok, ezek hobbik, extrém sportok, ami annyit jelent, hogy nem rendesen gurulnak meg ilyesmi hanem már "életmódot" csinálnak a trükkökkel!

2010. júl. 1. 16:23
 12/18 anonim válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 16:02

A bmx-esek nem azért hordanak csőnacit, mert "trendi" hanem, mert azt nem kapja be egykönyen a lánc. Persze már ez divat szintjén megy és egyre több az emós bicós is, sajnos :S

2010. júl. 3. 23:02
 13/18 anonim válasza:
Próbáld ki mindkettőt és amelyik jobban tetszik.
2010. okt. 31. 08:56
 14/18 anonim válasza:

háát

figyelj attól függ mennyire vagy kitartó

De komolyon

én deszkázok és bmxezek is

és a lényeg hogy elsőre a bmx könnyebbnek látszik meg az elő trükköt (bunny) mindenki könnyen beadja de egy jó magas már nehezebb aztán egy jobb trükk 180 után nagyon nehéz

a deszka se könnyű de nekem könnyebben mentek az első trükkök deszkával

de ez persze én vagyok mindenki másmilyen

egyikse könnyű de szerintem először kis kitartással deszkában többet elérhetsz de ha keméynvagy megs ok pénzed vagy, akkor bmx

mert ugye egy jó keró

kezdő is

drága 50k fölött van

2011. márc. 12. 11:41
 15/18 anonim válasza:
Hát nem is tudom. Végig olvastam az összes választ, most nincs kedvem hozzáfűzni sokat csak annyit, hogy a csőgatya tényleg azért kell, hogy ne kapja be a lánc, meg kényelmesebb is.. Én deszkázok, de jóba vagyok a BMX-esekkel is, és ahogy látom őket a vádlijukon nagyon sok seb van, de abban igaza van az előttem szólóknak, hogy ez könnyebbnek tűnik mint a deszka, viszont a deszka szerintem jobb. Nem tudom miért, de nekem jobban tetszik valahogy.. (:
2011. máj. 6. 20:41
 16/18 nyuszika01 válasza:
deszka(L) L/13
2011. júl. 7. 15:30
 17/18 anonim válasza:
Sztem mind a kettő ugyan olyan jó a deszak olcsobb a bmx-el hammarab elérsz akkár hova ha nem tudsz dőnteni akk vegyél gőrd bordot az a bmx-és a deszka keveréke!!!
2011. aug. 14. 12:41
 18/18 anonim ***** válasza:
A BMX jobb!
2012. okt. 17. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!