Roller vagy Gördeszka? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem tom eldönteni melyiket válaszam!Roller vagy inkább Gördeszka?Szerintetek melyiket válasszam!?2011. okt. 8. 10:03
1/9 anonim válasza:
Mindkettő naon jó, de rollerezni könnyebb mint deszkázni, de azt is meglehet tanulni.
2/9 anonim válasza:
Én deszkázni szeretek,de a rollert sem vetem meg.
Rollerezni könnyebb
3/9 anonim válasza:
Egyszerűbb a roller de én a deszkára szavazok!
Olcsóbb, akárhol lehet vele látványos trükköket csinálni, de nehezebb
4/9 anonim válasza:
Deszka ez alap,mert arra jobban figylenek és jobb trüköket tuds megcsinálni vele. Ha fejér megye könyékén vagy akkor viszont roller mert az terjed mint a futótűz..
6/9 anonim válasza:
szerintem roller mert az könnyebb és szerintem jobban néznek ki a trükkök
7/9 anonim válasza:
deszka abból a szempontból jobb, hogy egy minőségi az kb. 20 ezer forint, de egy minőségi roller az 45 ezer forint
a deszka azért is jobb mert azzal szinte bárhol tudsz trükközni, viszont nehezebb is
9/9 anonim válasza:
fuj nehogy rollerezz mer kiröhögnek csak deszka keress rá dylan rieder-re nézd meg a videoit tuti deszkázni akarsz majd utána és nem a csira rollert választod 10 évesen rollereztem vágod?.. nagyon ratyi ha egy nagyobb koru ember csinálja akkoris ha trükközöl vele meg csúszkálsz akkoris ugyanolyan ratyi maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!