Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Tyson Fury megverheti Wildert?

Tyson Fury megverheti Wildert?

Figyelt kérdés
Furyra akarok fogadni, szerintetek esélyes hogy elveri wildert? wilder csak jo nagyot tud utni minden masba nulla, szerintem fury ki tudna mozogni elvegre abban es utotavban nagyon jo, szerintetek? szerintem fury gyozelem lesz pontozassal
2018. nov. 22. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Egy csúcson lévő Furynak lett volna esélye. Ennek a mostaninak nem nagyon van. Persze ettől még megrakhatod, mert heavyweight. Elég egy szerencsés ütés és az esélytelenebb is nyerhet.
2018. nov. 23. 20:09
 2/8 A kérdező kommentje:
nehéz ügy, wilder mérlege elég meggyőző, viszont fury is veretlen...
2018. nov. 24. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Jó de Fury közelében nincs az eltiltása előtti formájának legalábbis az utóbbi két meccs alapján. Persze

decemberre akarják formába hozni, két laza felhozómeccs nem mérvadó, de én nem láttam benne sem a tüzet sem a magabiztosságot ami szükséges lesz. Szerintem Wilder elintézi. De mint írtam ez heavyweight itt bármi lehet. De jó is lesz, ez a két hypecica lerendezi egymás között a dolgot és akkor a győztes mehet Joshua ellen.

2018. nov. 25. 07:59
 4/8 A kérdező kommentje:
igen, már hónapok óta egy joshua-wilder meccset akarok látni
2018. nov. 25. 11:31
 5/8 A kérdező kommentje:
joshua elintézi akármelyik győz
2018. nov. 25. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Fury győz. De nem akarlak befolyásolni.
2018. nov. 25. 22:40
 7/8 anonim válasza:

Szerintem az első pár menet puhatolózás lesz és Wilder részéről fárasztás, Wilder győzelem a tippem.

Itthon adja valamelyik tv? Mert egyelőre nem találtam róla infót. Szomorú lennék, ha nem láthatnám.

2018. nov. 26. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Hét ez nekem kicsit kamu szagú draw. Ez csak előjáték volt hogy felverjék az érdeklődést a visszavágóra.
2018. dec. 2. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!