Boxolok heti 3x, itthon meddig üssem a zsákot?
Figyelt kérdés
Milyen intervallumokba kell ? Pl 1 percig utom utana fel perc pihi ? Es szabad zsak mehet? Tiszta erombol ussem ? Aza baj hogy edzesen nem birom sokag utni azert szeretnek javitank ezen2018. okt. 7. 10:57
1/4 anonim válasza:
Nem tudom edzésen mennyit csináltok, de szerintem csináld vegyesen. Legyen egy pár rövidebb idő alatt kevesebb, de erős. Csinálj szerintem olyat is, hogy sokat ütsz, de azt gyorsan és kevésbé erősen egy viszonylag hosszabb intervallumban (kb 3 perc). Meg olyan közepes erő és gyorsaság és 2 percig. Pihenni annyit pihenj, amennyit szükségesnek érzel (2-3 percnél ne nagyon legyen azért több) (esetleg amikor allóképességre mész, ott kevesebbet). Ezeket szerintem elég 2-3x megcsinálni (ha tudod mehet több is), ezeken kívül én még szoktam, hogy fogok 2 kétkezes súlyzót, és csak úgy ütök a levegőbe. Hajrá!
2/4 anonim válasza:
Lány vagyok és ki szeretném próbálni én is, tudnátok valami tanácsot adni?
3/4 anonim válasza:
Ezt az edződtől lenne érdemes megkérdezni.
4/4 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm,megpróbálom így+rákérdek az edzőnél is :)
2018. okt. 8. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!