Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Vert már meg valaki rendőrt?

Vert már meg valaki rendőrt?

Figyelt kérdés
vagy verekedett már rendőrökkel? milyen érzé volt? multkor mesélte papám (most 70 éves), hogy mikor fiatal volt verekedett egy kocsmában és kihívták a rendőröket, de csak egy rendőr jött ki, papám várta hogy megbilincselje vagy valami, de a rendőr csak behúzott neki egyet, papám meglepődve kérdezte hogy most verekedni akar vagy mi, mire a rendőr azt válaszolta hogy igen és feltette a kezét, szóval összeverekedtek és papám lett a győztes, így nem lett az ügyből semmi, hiszen a rendőr is benne volt a bunyóban és viselte a vereséget. Ez a történet meglepett, kíváncsi vagyok hogy manapság történnek még ilyenek? szoval szemelyes tapasztalatokra vagyok kivancsi

2018. szept. 14. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát jo, az meg mikor volt? Most mar nem olyan a rendorseg, siman bekerulsz a bortonbe.
2018. szept. 14. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy rendőr a kiképzésével még nem tud verekedni, csak ha küzdősportol vagy harcművészetet is csinált.

Amúgy meg nem is muszály, mert ott vannak az eszközei, és a társai.

2018. szept. 14. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
41%
Én csak TEK est, de csak azért mert edzésen az van nálunk, és 6 hónap kórház után leamortizálódott ><
2018. szept. 15. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!