Szerintetek megtudnátok verni Conor McGregort?
Figyelt kérdés
Én simán... 176 cm vagyok és 66 kg.
20 éves.
Ti mit gondoltok? Ti elbánnátok vele?
Írjátok le a korotokat, magasságotokat, súlyotokat...
2018. júl. 16. 18:44
11/13 anonim válasza:
De tréfásak vagytok Ti hahaha . Komolyan egy élsportolóhoz hasonlítjátok magatokat aki 12 évesen kezdett boxolni és 2008-ban kezdte a karrierjét ? Kinek semmi más dolga az életben , csak edzeni és bunyózni ? Ő 1 nap alatt fejlődik annyit amennyit egy " normál " küzdősportoló 1 hét alatt . Naponta minimum 2 edzésen vesz részt amiben van minden mint a búcsúban . Sparring , kardió , erősítő , technikai csiszolások ... ... ... Több stílusban is járatos s ha csak az egyiket " veszi elő " akkor is röhögve alázna titeket . Nem tudsz neki olyat villantani amit már ne látott volna és felkészületlenül érhetné , simán ráver bármely technikátokra ( ha egyáltalán űztök valamit ) . Nem oltogatok én senkit sem , csak maradjunk már a realitás talaján . Olyan mint ha azt állítanátok hogy a diszkóból épp kitántorgó pálcika lovag kinek a fején lévő zselé többet nyom mint az aki felkente , képes lenne elverni egy TEK osztagot egyedül . Kb ennyire valós az amit egyesek itt írogatnak .
12/13 anonim válasza:
3. válaszoló.. remélem csak vicceskedni akartál egy picit, mert ha komolyan gondoltad akkor vannak gondok az elméddel. Szerinted es ilyen embernél számít valamit, ha 10-15 centivel magasabb vagy? Hosszabb a karod, ezért nagyobbat ütsz? Hogy ütnél nagyobbat? Szerintem egy szimpla bal egyenest nem tudsz ütni normálisan. Ha bekerülne közel, akkor talán megverne? Szerintem egyet pislognál és már a bordáidat csattogtatná szét. De igazából nem is kell belépnie nagyon.. ahogy ütőtávba kerülne a pici buksid, durrantaná is ripityára az orrocskádat :D
13/13 anonim válasza:
Persze, viszek pár tesót. Mondjuk úgy 30 tesó. Ők hoznak vasvillát, fejszét, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!