Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért bírják ennyien Conor...

Miért bírják ennyien Conor Mcgregort?

Figyelt kérdés

Nem is értem, annyira túl hypolt. Alapból mint ember sem szimpi hogy nem tisztel senkit se, meg a középső újját mutogatja. Az egész UFC kb mint ha valami gyogyós barmok gálája volna, egymást szidják, mutogatnak semmi sport nincs ebben.

Remélem Mayweather az elsőben kiüti.

2017. jún. 23. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Én meg Conornak drukkolok, mert annyira veri mindenki a mellét Mayweatherre, hogy az már idegesítő. A tipikus "Box az Isten és semmi más" megy megint. Oké, persze, győzhet ő is, de egyáltalán nem kéne túlnyálazni. Ez az egy meccs érdekel engem, különben meg nem foglalkozom az MMA-val, az egy másik világ.
2017. jún. 23. 16:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Hallod hülyegyerek ez boxban lesz :D
2017. jún. 23. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a bunyós a közönséget elégíti ki,a többi MMA-sból meg a többség csak annyit lát,hogy megdugja a másik pasit a földön,aztán egyszer csak vége a meccsnek.CM pedig egy bunyós.Ettől függetlenül valószínűleg most kapni fog egy elég nagy verést,de ennyi pénzért mint amennyit kapni fog,nem lehet hibáztatni azért,hogy belemegy egy ilyen bohózatba és a szinte biztos vereségbe.
2017. jún. 23. 21:27
 4/7 anonim válasza:
63%

Mert forma a csávó, jó trash talkokat csinál, ami természetesen nem komoly, csak a show műsor része, pörgeti a nézettséget, a pénzt (pay-per-view) és ezt az ellenfelei is tudják. Van aki fel se veszi a sértéseket, csak jót nevet rajta, pl. Eddie Alvarez végigröhögte a press conference-t. Te meg itt picsogsz miatta mint egy rossz k_rva, úristen csúnya bácsi mutogatja a középső ujját. Nézzél my little poniest, az a neked való.

Mayweather-ről meg úgy beszlsz, mintha különb lenne, közben 100x undorítóbb a személyisége, és ő komolyan is gondolja.

2017. jún. 23. 23:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Jó akkor ememázzál XD

Tudom, manapság nagy dolog a meccs előtt lepacsizni legalább, tiszteletet nyújtani. Amúgy meg nem Mayweather megy játszani az agyát MMA-ba.

2017. jún. 24. 08:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Conor kb egy szinesz sajnos az egesz ufc kezdi atvenni a pankracio helyet azt leszamitva hogy a bunyok nem megrendezettek, a box ezzel szemben kevesbe kirakat sport de az elozonek igaza van abban hogy Floyd nem egy tisztesseges boxolo legalabbis volt par fura megnyilvanulasa...
2017. jún. 24. 11:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Jol van de Floydon kívül nem sok tisztességtelen boxoló van, ellenben az UFC teli van gané emberekkel . .
2017. jún. 24. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!