Lasertag vagy Airsoft?
Figyelt kérdés
Mennék csapatni de nem tudom melyiket választanám2018. máj. 12. 12:31
1/8 anonim válasza:
szerintem 2 közül inkább lasertag, de inkabb menj paintballozni az 100x jobb
2/8 anonim válasza:
Az airsoftra szavazok, imádom! Nem olyan “semmilyen” mint a lézerharc, mert fizikailag is rendes fegyverrel, rendesen lövöd a másikat, mégsem olyan brutál, mint a paintball. A legjobb! :)
3/8 anonim válasza:
1. vagyok, a paintball tenyleg elegge faj es csunya lesz a seb is, engem meglottek kozelrol es egy nagy lila folt lett rajtam ugy 2 hetig
4/8 anonim válasza:
Hát, ha csapatni mész akkor csak Lasertag, mivel azt mindig adni szoktak neked. Airsoftnál nincs olyan, hogy csak mész csapatni, előtte elég szépen be kell vásárolnod. Egy elsődleges fegyver minimum, baromi sok töltény, a kötelező védőfelszerelések, stb. Ezek ráadásul csak sima ,,csapatás". Különleges eseményre mész akkor még az is meg van szabva, hogy mikben mehetsz, milyen fegyvereket használhatsz, stb.
5/8 Gregoryj Borodin válasza:
Airsoft 4 Real Man!
Csak a gyerekek lődöznek festékkel. :D
Airsoftra 2 dolog kötelező.
Védőszemüveg és Agy!
Aztán mehetsz csapatni. Engem lőttek szájba,fejbe,bordán,fülön. Nem vészes. Ki lehet bírni. Az airsoft visszaadja a realitás érzetét. Az igazi fegyverek másolataival játszol. Nem festéket lövöldözöl hanem 6mm-es műanyag golyót. :) Az airsoftnál nincs jobb sport. Az aki azt mondja,hogy komolyan be kell vásárolni az airsoftra kezdésnek az egy .... Ha komolyan gondolod a dolgot akkor elkezdhetsz bevásárolni. Addig meg elég fegyvert bérelni. Legtöbb játék meg karszalagos és nincs dresscode. Dresscode csak a komoly játékoknál van,mint a MilSim,RealSim,Larp és a többi. Szóval csak is az airsoft!
6/8 anonim válasza:
A lasertag egy vicc, mert nincs röppája! Airsoftban legalább kell számolni azzal is, hogy mellérepül a golyó ha nagyon messziről lősz vagy szél van.
7/8 anonim válasza:
Inkább nem mondok semmi arról a helyről, ahol csak védőszemüveget kérnek. :D
8/8 anonim válasza:
6# na meg az hogy ott eltaláni valakit csak bizonyos pontokon tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!