Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lasertag vagy Airsoft?

Lasertag vagy Airsoft?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb és miért?

2012. máj. 5. 09:20
 1/3 Jakus Tamás ***** válasza:

Annyi ilyen összehasonlító kérdés van amire nehéz válaszolni. Próbáld ki mindkettőt és megtudod számodra melyik a jobb.

A lasertag abból a szempontból jobb hogy a lézerfény akár 100-120méteres távolságban is jelez és nem fáj a találat, viszont semmivel sem olcsóbb mint az airsoft.

Az airsoft nem visz el csak max 70 méterre de maga a megjelenés, a valós játékstílus, a realisztikus fegyverek, ezek mind hozzáadnak a játék élvezetéhez. És a tévhitekkel ellentétben ha a védőfelszerelés normális nem okoz nagy fájdalmat.

2012. máj. 6. 11:03
 2/3 anonim válasza:
Mindkettőnek megvan a maga előnye, én szeretem őket, még a paintballt is. A laserforce inkább lányoknak ajánlott, illetve sok ember esetén, mivel nem a töltény után kell fizetni. Az airsoft pedig kicsit izgalmasabb mivel magasabb az adrenail szint játék közben, és jobban odafigyeltek egymásra. A lasertagben meg csak lövöldözni kell arra amit meglátsz.
2012. máj. 8. 10:11
 3/3 anonim válasza:

Én airsoftozok lassan 5 éve és nagyon szeretem!

Valóban sokkal több az adrenalin mint a Lasertag-ban vagy paintball-ban.

Sokkal jobban beleélheted magad és kikapcsol+fizikai mozgást is végzel.

A Lasertagot még nem próbáltam és nem is fogom de amiket olvasok róla nem hiszem hogy jobban tetszene az airsoft-nál.

2012. máj. 9. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!