Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nyáron tartanak valahol...

Nyáron tartanak valahol Debrecenben karate edzést? FONTOS!

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de egy kicsi off.

Biztos hogy karatézni akarsz? Én láttam már karate edzéseket, régen egy terembe edzettünk velük (akkor Ninjutsu-t űztem) és az edzőink fitness karatésoknak csúfolták őket. Semmi életszerű, éles harc nem volt benne, csak mozdulatokat gyakoroltak végig. Utcán úgy falhoz vágták volna őket mint a pinty. Jó nem azt mondom aki nem tudom fekete öves nagy mester az tudhat valamit, de amúgy elég gagyi.

2010. jún. 14. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha gagyi lenne nem járnának... Semmy shilt is karatés.
2010. jún. 14. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
fitness karatésok? Én az edzőtök helyében nem becsülném le a karatésokat, én ugyan Thai Boxolok de apám Kempozott, néztem róla videókat is és azok nem fitneseztek hanem csűrték-csavarták az ellenfelüket, röviden: nagyon kemények voltak. Ha karatézni akarsz és van rá lehetőséged akkor mindenféleképpen a Kempot ajánlom. )
2010. jún. 14. 15:13
 4/8 anonim válasza:
googleba írd be hogy supreme fight team és ott lessz majd a találatok között. egyik ismerősöm is oda jár. lehet nyáron megyek én is. csak az a gáz hogy július végétől augusztus elejéig kb 2 hét edzőtábor lessz nekik. tavaly 2 hét alatt 17 edzésük volt. kicsit kell azért bírni a tempót meg most övvizsgára is készülnek és elég komoly az edzés most
2010. jún. 15. 18:43
 5/8 anonim válasza:

utolsó vagyok megint.

itt egy videó arról amit írtam:

http://www.youtube.com/watch?v=uiVfysPlKE8

ez pedig a hivatalos oldaluk ha esetleg nem találod meg:

[link]

2010. jún. 15. 19:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Én már eldöntöttem, hogy kyokushin karatézni akarok, és nyáron akartam elkezdeni, ha nem akkor tudom meg, hogy abba a bizonyos övtáborba mennek, amit te említettél kedves utolsó válaszoló. Pedig nagyon fontos lett volna, hogy EDZÉST találjak nyáron, de úgy tűnik, hogy debrecenben csak a szoboszlói úton van ilyen kyokushin karatéval foglalkozó hely.(legalábbis én így tudom...) És hát nem tudom, hogy most mit csináljak. Be akarok iratkozni, , még most, de akk már egyúttal jó lenne edzésre járni.

Köszönöm a válaszokat!:)

2010. jún. 15. 19:30
 7/8 anonim válasza:

figyelj, amit én mondtam az is a szoboszlói úton van. ja és itt a mi településünkön most fog indúlni szeptemberben kyokushin karate de az olyan lessz hogy ott csak küzdés lessz.

ja és amit írtam ott nemcsak övvizsga van hanem rendesen edés csak most nyáron lessz övvizsga és arra készülnek most jobban

2010. jún. 15. 20:26
 8/8 A kérdező kommentje:

Tudom, de pont ez a baj, hogy nyáron mindenhol övvizsga van, és nem edzés...:(

Köszi a válaszodat, de azt hiszem maradok a kyokushinnál:)

2010. jún. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!