Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen az a mű izom?

Milyen az a mű izom?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 11:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

olyan nincs...

max a Synthollal felfújt.

2010. jún. 14. 12:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

synthol az egy injekció, amit egy bizonyos izomcsoportba beadnak és ott bedagad, megnő... lénygeében sztem sosem nézné valaki izomnak. nézd itt:

http://www.youtube.com/watch?v=VaVKGA2HCl4&feature=related

illetve halottam, hogy ma már a férfiaknak is ültetnek szilikont, a tekintélyes mellkas érdekében.

2010. jún. 14. 12:07
 3/17 anonim ***** válasza:

ma 12:07:

Csakhogy a syntholt eredetileg testépítők kezdték használni, ezért sokan anno el is hitték hogy az 100%-ban igazi izom, mert a synthollal csak tovább növelték.

Amúgy meg ma már simán lehet műizmokat beépíteni, szerintem az a gáz, hogy egyes emberekben egyáltalán felmerül egy ilyen ötlet, hiszen egy normális világban az izomnak funkcionális szerepe lenne, és nem arra lenne, hogy feszítsenek vele.

2010. jún. 14. 12:30
 4/17 anonim ***** válasza:
a testépitőknél más a helyzet, nem annyit használtak mint a videón látható ember, és akkora izomtömegben igen elvész egy kis synthol... kell, hogy látszanak az erek pl, az izomrostok, ugyhogy inkább max vádliba vagy tricepszbe rakhattak egy keveset annak idején, de azt is csak hogy minimálisan megnőjjön.
2010. jún. 14. 13:53
 5/17 anonim ***** válasza:
Greg Valentino azért a bicepszébe is nyomott rendesen, mielőtt az leszakadt neki...
2010. jún. 14. 13:59
 6/17 anonim ***** válasza:
nem kifejezetten a mű izomra gondolom szerintem a topic indító, hanem amit sokszor lehet hallani, hogy "ez a csávó is tiszta mű izom"
2010. jún. 14. 15:46
 7/17 A kérdező kommentje:

Pontosan erre gondoltam!

Pl. Mikor azt hallhatjuk 1-2 hozzá nem értőtől h.: ( "fel van fújva" / "nem igazi izom" / "porozik" (utalva ezzel a tömegnövelőkre vagy a proteinre...)

A Kérdés arra irányulna, hogy az átlag ember szerint mi a mű izom?

Furcsa, hogy azt mondják egy csomó alacsony testzsír%ú nyeszlett emberre, hogy milyen izmos, közben meg csak láthatóak az izmai ami nem edzéstől hanem alacsony testzsír%tól látható.

Szóval mit is gondolnak az emberek műizomnak, felfújtnak?

2010. jún. 14. 16:54
 8/17 anonim ***** válasza:
Na, ha így teszed fel a kérdést, annak ellenére hogy nyilván nem mű az izmuk, a profi testépítők kinézete nem éppen esztétikus. Ellenben egy kosárlabdázóé, egy úszóé vagy sok más sportolóé jóval természetesebbnek tűnik.
2010. jún. 14. 17:03
 9/17 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Wt2yxFOrwxA

1000x inkább egy ilyen izomzat, mint egy testépítőé. én a videón látott srácot hívom igazán keménynek

2010. jún. 14. 18:07
 10/17 anonim ***** válasza:

ellenben nézd meg ezt, ez szerintem mű izom, amikor abba hagyja az edzéseket meg a szereket, össze fog esni

http://www.youtube.com/watch?v=IyKSECMfdDg

2010. jún. 14. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!