Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Halálosan veszélyes sportban...

Halálosan veszélyes sportban ba szeretnék belekezdeni, Racionális vagy irreális elképzelés?

Figyelt kérdés

Az van, hogy amikor sietek a buszhoz és látom hogy épp már zárást jelez a képzeletem, fantáziám Ilyenkor beindul és azt kézelem el forgalom közepéns hogy oszlopokat kerülgetek, mozgó kocsikról kocsira ugrálok jön egy kamion vízszintbe megyek és a kamion fölöttem megy át majd beugrok a buszba úgy hogy épp mögöttem záródik az ajtó és mindenki lehidalva tapsol.

Nah jó... A lényeg, mondjuk jön egy vonat és hirtelen kifekszem a vonat sínei közé úgy hogy nem tud megállni és fölöttem megy át a vonat.

Nagyon extrém.

Mit szóltok?

2018. ápr. 30. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csinald, nem kar erted. Csak ugy tedd, hogy a vonatvezeto ne lasson amikor elut, hogy ne kelljen pszichologushoz jarnia egy ilyen kreten miatt.
2018. ápr. 30. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
előtte azért nézd át a vonatok típusait,mert ha kilóg ott valami vas,az először beléd akadva felnyársal,beránt a kerekek közé,aztán szegény mentősöknek kell majd a sok cafatot összeszedni ahelyett,hogy máshol csinálnának valami hasznosabbat.
2018. ápr. 30. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!