Sopronban van Krav Maga oktatás?
és mégis minek? Én láttam már, hogy egy elvileg profi kravmagást agyba főbe ver egy átlag cigánycsávó...
Ez senem harcművészet, senem küzdősport, ez egy fos...
Inkább legyél ökölvivó, garantáltan leversz egy kravmagást, ha judóztál már igyis le tudsz verni hidd el.
Nyilván azért használják, oktatják több ország kommandós osztagában, mert annyira sz@r...
A kérdésre: Megnéztem a két nagy Krav-Maga-s honlapot, és sajnos nem láttam, hogy Sopronban oktatnák.
Sokan összekeverik az izraeli km a Magyarral.Magyarországon jár vki fél évet,befizet egy kilót,kap egy oklevelet,hogy ő már km edző.Izraelben tényleg spártai kiképzést oktatnak.
Írta valaki már a boxot,az az egyik legjobb,főleg ha hozzárakod a judós múltad.
látom, nagyon krav maga ellenesek vagytok, pedig szerintem nagyon jó, és hatásos. és szerintem az is ezt bizonyítja, hogy sok országban oktatják a rendvédelmi szerveknek.
itt egy idézet a krav-maga.hu oldalról:
"Hol használják ma a Krav-Maga rendszerét rendvédelmi szervezetek?
Egyesült Államokban: az LAPD mellet kb száz ügynökség, de oktatják az FBI, DEA, Coast Guards és CIA ügynököknek is.
Franciaország - GIGN
Svéd Rendőrség
Dán rendőrség és speciális rendőri egységek
Finn Swat egységek
Lengyel Rendőrség és speciális rendőri alakulatok
Norvég Rendőrség
Anglia - Scotland Yard"
A rendvédelmi erők rendes kiképzést kapnak,de a civil oktatás csak a lóvé lehúzásáról szól.És a honlap hitelességét is megkérdőjelezném,mert köztudott,hogy az északi országokban a defendo a nemzeti sport,főleg a finneknél.
Az amerikai swat egyik megalapítója és fő kiképzője,szintén a modern defendo megteremtője.De annyi más ilyen sport van,nem kéne erőltetni ennyire a hászid propagandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!