Szerintetek milyen váz lenne ideális nekem? 180 centi magas vagyok, jelenleg egy 20.5 vázam van, de nekem kicsi és szeretnék egy hosszabb vázat.
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 03:51
1/2 anonim válasza:
Ez attól függ milyen típusú a bringád + milyen hosszú a lábad / karod és hogy szeretsz rajta ülni.
Egy montinál a 19" "M" váz 180-hoz ideális, DH-hoz túl nagy, verseny bringához meg túl kicsi. Az üléssel lehet picit játszani meg a stucnival első körben.
Ha felmész a bikemag.hu oldalra ott az apróban elég sok eladó váz/bringa van, sőt szerintem ott a legnagyobb a kinálat az országban.
2/2 A kérdező kommentje:
Bmx-ről lenne szó
2018. márc. 3. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!