Siralmas milyen gyér szinten van hazánkban a harcművészeti oktatás. Ki, hogy vélekedik erről?
Írjátok le az adott stílust is!
Befejeztétek már (ha igen, miért) vagy lelkesen űzitek még a sportot?
Nálunk vívás van. bár az küzdősport.
Nagyon rendesek voltak velem. Csak az a baj h nemigazán foglalkoztak velem mivel később kezdtem, mint 16 évesen. Sokat utaztam és tanultam. mivel magam finanszíroztam- se apuci, se anyuci, pláne magasról leszartak.
De a kissebbekkel nagyon foglalkoznak. A nagyobbakkal csak azokra figyelnek fel akik nagyon nyalnak v nagyképűek vagy rohadtúl beleadtak és sok-sok jó eredményt tettek le.
Én az érettségikopr még csináltam, de a felénél abba kellett hagynom, mert sok utazás és tanulás nem megy egyszerre a sporttal. Utánna dolgozni mentem.
16 éves kor után már drágábbak a benevezési díjak, versenydíjak stb. Kategóriákra van bontva minden és minél idősebb vagy annál drágább. Csak a kivételesen sok jó eredményeket érőket ha szerencséjük van akkor finanszírozzák őket.
Más küzdősportoknál:
judó- nem tudom h kell írni.
Volt egy találkozó a sport gyülésfélén. A szervezők naggyon sértődöttek vopltak csak az miatt, mert a vívást jobbnak tartotta az NDK. Nagyon pöffeteg, nagyképű és sértődő emberekből állt.A tanítványok pedig ezek miatt nagyon ingerlékenyek éy mindíg azt hitték h gúnyolódnak rajtuk. Nem is lehetett velük szót váltani. Ők rekesztették ki magukat és nem mi vagy a többi sportklubb vezetői.Szóval szerintem nem megfelelő személyek vezették a judót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!