Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Viperáról vélemény?

Boxrec kérdése:

Viperáról vélemény?

Figyelt kérdés
Mint fegyver.
2018. jan. 6. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Komoly cucc ( persze nem a kínai bóvli ) . Illegális és meg kell tanulni használni .
2018. jan. 6. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Rossz kategória! Hüllőkkel itt nem foglalkozunk!
2018. jan. 6. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Az edzett acélból készült ESP viperák nagyon jó kes fegyverek. Azokkal lehet püfölni a támadót. :)
2018. jan. 6. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem illegális, én a hellovadasz oldalon vettem ESP edzett acél viperát 21" méretben..nem hajlik el mint a kínai bóvlik. Kíváncsiságból egy vastag fa törzsét püföltem vele, meg se kottyant. Sorszámozott, állítólag rendfenntartó erők is ugyan ezt használják. 9ezer forint körül volt több éve ha jól emlékszem.

Házban azt csinálsz vele amit akarsz, nyilván nem verheted meg a családod vele :D Ha utcán elkap vele a rendőr akkor elkobozza és pénzbüntetést kapsz. Ennél több nem történhet. Én mindig magamnál hordom diszkréten. Ja és a hozzá kapott övre szerelhető tok is jó minőségű. Lehet összecsukott és kinyitott állapotban is rögzíteni a viperát.

2018. jan. 6. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!