Péntek edzés (Thai Box), javaslatotok?
Figyelt kérdés
Holnap szeretnék elkezdeni thai Box edzésre járni, de semmit nem tudok az edzőről sem a tanítványairól, és félek hogy már az elején vagy belém kötnek vagy kinevetnek, mert valamit rosszul csinálok.2010. jún. 3. 16:57
1/8 anonim válasza:
ez így lesz. és utána poénból fossá is vernek majd, de jön majd egy újabb kezdő és leszállnak majd rólad. ez egy ilyen dolog. ha kibírod maradsz ha nem akkor mész.
2/8 anonim válasza:
Ugyan már, kezdő leszel miért röhögnének ki? Én szandára járok, viszonylag közel áll a Thai-boxhoz. Nekünk bandage kesztyű, ugrókötél alapfelszereltség. Ne félj :) Meglepő módon szerintem egy-egy ilyen edzésen sokkal normálisabb emberek vannak mint azt gondolnád.
És persze fogsz bénázni, de senki sem profiként kezdte :) Majd belejössz, lényeg a kitartás
3/8 anonim válasza:
Mi a kénköves franc nyavalyáért kellett ezt a kérdést megint kiírnod?
4/8 anonim válasza:
szerintem ha ilyen nyámnyila vagy, akkor nagy ívben kerüld el az edzést..
5/8 anonim válasza:
Mellesleg az előző válaszolónak igaza van.
6/8 anonim válasza:
en mindig azokat rohogom ki akik lejonnek eloszor es ugy csinalnak mint ha ezer eve kuzdosportolnanak es kozbe meg kurwa benak..
7/8 clint válasza:
második válaszoló, te mire jársz????
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!