Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Felnőttek is airsoftoznak?

Felnőttek is airsoftoznak?

Figyelt kérdés

Hogy van ez az egész? Kb milyen korosztály jár airsoftozni rendszeresen?

Mit kell tudni röviden erről a sportról?

Vannak dagadtak is akik aktívan űzik? Én az vagyok, azért kérdezem.

Én 27 éves vagyok.

2017. okt. 28. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Bárki mehet.
2017. okt. 28. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:

16-55 évesekig vannak a városom 50 kmes körzetébe a játékosok. A 30 körüliek vannak túlsúlyban. Alig pár 20 alatti van. És kb 2-3 tucatnyian 40 fölött. 2 en voltak olyanok akik.rendhagyóan a minimum korhatár előtt kezdtek el játszani.

A jelentős túlsuly a 40 fölötiekre jellemző errefelé. De vannak nyurgák, molettek, izompacsirták, kertitörpék, szépek, rondák.

Ha kövérnek tartod magad, légy kitartó az állóképesség úgy kialakul. Ne vigyél magaddal fölös súlyt és szellősen öltözködj. pl.taktikai mellény helyett taktikai övet és Y vállszíjat szerezz majd. de ezt bárkinek ajánlom aki izzadós. az airsoft szerencsére egy egyénre szabható sport így a gyengétől a rövidlátóig mindenki megtalhatja a neki kellő eszközöket.

2017. okt. 29. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!