Szeretnék megtanulni egysoros görkorizni. Van budapesten valahol ilyen tanfolyam, felnőttek részére?
Én is szinte teljesen ugyanezt a kérdést írtam be, de látom neked sem válaszolt senki...
Én 3. ker-ben a görzenált gondoltam, az tavasztól őszig van nyitva, de úgy láttam, hogy ott már a profik figuráznak inkább. Na meg persze oda belépő is van.
De én is nagyon nagyon szeretnék megtanulni görkorcsolyázni!!!
Te hány éves vagy? Merre laksz? Próbálkozhatnánk együtt... :)
Sikerült már görkori oktatót találnod?
Én most keresek csoportos oktatáshoz társakat!
Találtam jó oktatót, de a magánórák elég húzósak árban, csoportosan barátibb! Ha érdekel valakit, akár priviben is írhat, ide is! :)
Budapesten, előre egyeztetett helyen. Boráros tér - Nemzeti Szinház, vagy A38-as hajónál a Műegyetem rakpartnál, stb. Egyéni oktatás 3 ezer, csoportos, létszámtól függően 1000-1500 / óra. (3-5 fő)
Kb. hárman már vagyunk, még 1-2 fő jöhet. Mindegy, hogy kezdő, vagy pl. csak megállni, fékezni, megfordulni szeretne megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!