Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol lehet Pécsen megtanulni...

Hol lehet Pécsen megtanulni az AWI hegesztést? A munkaügyiben azt mondták hogy ne várjak ilyenre mostanába, egy céget találtam ahol 250 000 Ft. A tanfolyam, de erre sajnos nincs keretem. Ha vki tud ilyen helyet, örülnék ha elmondaná.

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 17:15
 1/2 anonim válasza:
Annyiba kerul. Vannak elmeleti orak meg vizsgak, aztan gyakorlati. Miert, hogy akarod csinalni, ingyen? Nemfogsz olcsobban talalni. Kesobb boven visszajon az ara. Amikor pedig lesz tobb eves tapasztalatod, kimehetsz kulfoldre is hajokat hegeszteni, vagy viz alatti hegesztonek. Ezek mar boven 1 milka folott kapnak, viszont ramegy az egeszseg.
2010. febr. 8. 18:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem ingyen akarom természetesen. Csak valami olcsóbbra gondoltam, nem feltétlen képzőhelyeken. Nem papír kell róla, hanem csak annyi hogy nagyjából tudjak hegeszteni. Ha megtanulom, utána megcsinálom a minősítést.

És épp ezért kérdezem, mert lenne állásom külföldön ha tudnék hegeszteni.

2010. febr. 8. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!