Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan találjak airsoft csapatot?

Hogyan találjak airsoft csapatot?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem a fegyvereket, és mindig is nagyon szerettem volna lőni illetve kis koromban háborúsat játszani. Mivel én mindig is a béke mellett tartottam ki, így igazi fegyver szóba sem jöhet. Ezért airsoftozni szeretnék, ahol életben hagyom az ellenfelemet. Hol tudok találni és csatlakozni airsoft csapathoz?

2017. okt. 23. 19:41
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

írd be a keresőbe

vagy írd be a facebook keresőjébe, hogy airsoft lépj be abba a csoportba amiben a legtöbben vannak és kérdezd meg kik vannak a közeledben. De egy jó tanács, ne kérdezd, hogy milyen fegyvert vegyek vagy hasonló. Mert millió helyre le van már írva és nem kis indulatokat szabadít el. olvass el az airsoftújonc blogját meg a MASZT a softairon. kezdésnek jó

2017. okt. 24. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!