Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik Aikido csapatot válasszam?

Melyik Aikido csapatot válasszam?

Figyelt kérdés

Eldöntöttem, hogy Aikidozni szeretnék, viszont sok testületet, csapatot találtam Budapesten. Akinek esetleg van véleménye bármelyikről, akár negatív, akár pozitív, megosztaná velem? :) Így nehéz döntenem. Nem gond, ha drágább, csak jó legyen. Köszönöm előre is!

L/21

2016. nov. 13. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a Zentai Mitama Dojo-ba járok, csak Székesfehérváron már 9. éve. Én ajánlom, az aikidoujbuda.hu-n fent van minden lényeges dolog.
2016. nov. 13. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, de tényleg csak Székesfehérváron tartanak edzést. Nekem mindenképp Budapesti kellene. :( De azért köszönöm! :)
2016. nov. 13. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:
aikidoujbuda.hu A székesfehérvári és a pesti dojo egy "szövetség", ugyan az a vezetője. Szokott lenni közös keiko (edzés) is, 5-én is volt egy.
2016. nov. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!