Melyik Aikido csapatot válasszam?
Figyelt kérdés
Eldöntöttem, hogy Aikidozni szeretnék, viszont sok testületet, csapatot találtam Budapesten. Akinek esetleg van véleménye bármelyikről, akár negatív, akár pozitív, megosztaná velem? :) Így nehéz döntenem. Nem gond, ha drágább, csak jó legyen. Köszönöm előre is!
L/21
2016. nov. 13. 16:22
1/3 anonim válasza:
Én a Zentai Mitama Dojo-ba járok, csak Székesfehérváron már 9. éve. Én ajánlom, az aikidoujbuda.hu-n fent van minden lényeges dolog.
2/3 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, de tényleg csak Székesfehérváron tartanak edzést. Nekem mindenképp Budapesti kellene. :( De azért köszönöm! :)
2016. nov. 13. 22:17
3/3 anonim válasza:
aikidoujbuda.hu A székesfehérvári és a pesti dojo egy "szövetség", ugyan az a vezetője. Szokott lenni közös keiko (edzés) is, 5-én is volt egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!