Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Birkódzók, mma-sok és mindenki...

Birkódzók, mma-sok és mindenki aki birkódzik légyszi?

Figyelt kérdés

Fél éve mma-zok és igen csúnyán megroppant a könyököm annál a fogásnál amikor a kezed az ellenfél lábai között vann a csípőjét felemeli és a mellkasán feszíti a kezed.

Nagyon fájt kb 10 másodpercig,aztán már nemannyira.Azután még egy kicsit boxoltam de nembírtam lekellett ülnöm bekennték valami krémmel nem lett sokkal jobb a kezemet be se tudtam feszíteni úgy fájt 1hetet kihagytam sokkal jobb lett de még most is ha bemelegítés nélkül ütök egyet a levegőbe jó erőset és ha nyújtom is erősen akkor is érzékeny sőt néha belenyilal ami nagyon kellemetlen:S Szerintetek elfog múlni?MIkor lesz száz százalékos?Júliusig haggyjam ki az edzséseket?Amúgy a baleset 3 hete volt:SA biológia tanárom szerint porcleválás ami felfog szívódni de pihentetnem kell.Szerintetek?Csak az írjon aki ért is hozzá előre is kössz itt a link a fogásróL: http://www.youtube.com/watch?v=7pxhx4d-w0k 2perc 14 másodperc-nél 16/F

2010. máj. 29. 11:51
 1/4 clint ***** válasza:

Szia, igen mindenképp pihentetned kellene, ha ugy érzed elmult még akkor is legalább egy hetet, nehogy hirtelen előjöjjön ujra, sajnos ha nem pihenteted lehet rövid időn belül abba kell hagyjad a sportot.

A pihenés közben kocogj, lépcsőzz, csak úgy, hogy a kezed ne nagyon lóbáld, igy megmarad nagyrész az erőd... sok sikert.

2010. máj. 29. 12:42
 2/4 clint ***** válasza:
jah és eéfelejtettem, gyulladáscsökkentő krém, sportkrém rendszeresen...
2010. máj. 29. 12:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2010. máj. 29. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy röntgen sem ártana.Akkor legalább tudod,hogy van-e komolyabb károsodás,vagy nincs.

Lehet,hogy az orvos tud hozzáillő fizikoterápiát pl últrahangot,ha tényleg baj van.

Egyszer nekem is megpattant a könyököm,én fél évet hagytam ki.

2010. máj. 29. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!