Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi bajom van ha egyszerűen...

Mi bajom van ha egyszerűen félek a ló hátán?

Figyelt kérdés
Nos. Én egy 11 éves gyerek vagyok és úgy gondolom, hogy profi lovas a koromhoz képest. Már ugratta meg, vágtáztam félkilómétereket folyamatosan és nem mellesleg eddig nem volt semmi bajom. Most amikor legjobban kéne pedáloznom egyszerűen megijedtem. Hogy nyomjam vissza a félelmem?

2017. okt. 14. 06:55
 1/2 Sssaszem ***** válasza:
Hát megvallom őszintén, hogy régen én is féltem nem ugratok nem is ugrattam, de a vágtától féltem, sokáig nem mertem most már nem félek a vágtától, mert kis lovon lovaoglok, és nincs olyan messze a föld tőlem most már merek vágtázn. Nálad is ez lehet a gond?
2017. okt. 15. 08:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem minden lovasban van egy kis félelem. Sosem tudhatod mi fog történni. Jobb elővigyázatosnak lenni mint eszetlenül lovagolni és összetörni magad. De ne idegeskedj mert a ló megérzi. Annyiszor tapasztaltam már ezt. Ha meg félsz akkor lehet hanyagolni kéne az ugratást. Próbálj közelebb kerülni a lóhoz. Addig ne lépj túl a vágtán még az nem megy úgy hogy ne félj közben. Én is sokszor izgulok előtte de amint elindulunk mindnent elfelejtek és csak a lóra koncentrálok. De legyenek rossz gondolataid. Engedd el azokat. És ahogy az előttem válaszó is írta lehet kisebb ló lenne jó ( bár nem tudom mekkora). A másik 11 évesen a "profi lovas" kifejezést nem használnám..
2017. okt. 19. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!