Kuzdosport árak?
Sziasztok! Budapesten a 8.keruletben fogok nemsokara elni, es szeretnek egy olyan kuzdosportot valasztani, fontos kiemelni, hogy hobbi szinten, onvedelmi celbol, ahol hetente mondjuk 2 alkalommal reszt tudok venni, viszont nem egetrengetoen dragak az edzesek, havi 8 ezerbol kb. ha megusznam az meg aranylag jo lenne. Thai box erdekelne a legjobban, de a kick-box es a sima box is johet, mondjuk kb. minden, ami hasznos, es jo is.
A valaszokat elore is koszonom!
Nem mondod komolyan, hogy ennyire mocskosul drága minden?! Itt 25 Euro havonta a Box, ami nem is tudom, hogy hány forint hirtelen... 7750, mert kiszámoltam gyorsan, de itt nem is 60.000 forintnyi összeget keresnek a népek. Szóval nem értem, hogy miért olyan rohadt drága. Egy harci stílusnak így maximum 7000-8000 forintnak kéne lennie. Olyan, ami Box, Thai Box meg ezek, hogy küzdősportok, 4000-5000 maximum. Tehát nem értem... Hung-Gar sem elérhető számodra, vagy az is drága? Wing Chun? Állítólag olcsóbb, mint a Wing Tsun és jobb is, mivel széjjel sparringolják egymás agyát.
A Capoeira nem lenne rossz, ha azért a 8000 forintért valamirevaló oktatásban részesülnél, de ez úgysem így lesz, tehát nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!