Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kuzdosport árak?

Kuzdosport árak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Budapesten a 8.keruletben fogok nemsokara elni, es szeretnek egy olyan kuzdosportot valasztani, fontos kiemelni, hogy hobbi szinten, onvedelmi celbol, ahol hetente mondjuk 2 alkalommal reszt tudok venni, viszont nem egetrengetoen dragak az edzesek, havi 8 ezerbol kb. ha megusznam az meg aranylag jo lenne. Thai box erdekelne a legjobban, de a kick-box es a sima box is johet, mondjuk kb. minden, ami hasznos, es jo is.

A valaszokat elore is koszonom!

2017. aug. 28. 06:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mennyi a legolcsóbb és mi az ?
2017. aug. 31. 21:02
 12/15 A kérdező kommentje:
8 ezer ft, capoeira. Az pedig nem tul szimpi. Nekem kemeny harc kell, ami felkeszit a nehez helyzetekre.
2017. aug. 31. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem mondod komolyan, hogy ennyire mocskosul drága minden?! Itt 25 Euro havonta a Box, ami nem is tudom, hogy hány forint hirtelen... 7750, mert kiszámoltam gyorsan, de itt nem is 60.000 forintnyi összeget keresnek a népek. Szóval nem értem, hogy miért olyan rohadt drága. Egy harci stílusnak így maximum 7000-8000 forintnak kéne lennie. Olyan, ami Box, Thai Box meg ezek, hogy küzdősportok, 4000-5000 maximum. Tehát nem értem... Hung-Gar sem elérhető számodra, vagy az is drága? Wing Chun? Állítólag olcsóbb, mint a Wing Tsun és jobb is, mivel széjjel sparringolják egymás agyát.

A Capoeira nem lenne rossz, ha azért a 8000 forintért valamirevaló oktatásban részesülnél, de ez úgysem így lesz, tehát nem ajánlom.

2017. szept. 1. 10:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Hat, ez M.O.Regebben kick boxoltam itt videken, 500 ft volt egy edzes az egeszhez egy jo alapot adott, de muszaj lenne gyakorolnom. Sajnos minden edzes 10 ezer forintnal kezdodik a fovarosban, de a legtobb helyen 15-18 ezer forintot sem szegyellnek elkerni 8 alkalomert. Napok ota csak ezt kutatom, es semmi...En is igy gondolom ahogy te, max 7-8 ezer forintot kene elkerniuk azert az edzesert, amit tartanak, mert amugy mi sehol nem vagyunk Hollandiahoz, Thai foldhoz, Braziliahoz, vagy a Tavol-Kelethez,Usahoz stb, ahol van is az edzeseknek szinvonala, es ha esetleg draga, akkor olyan fizetest kapnak az emberek, hogy nyugodt szivvel megtudjak fizetni azt. A valaszokat koszonom!
2017. szept. 1. 10:37
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

Esetleg ezt nézd meg. Kizárt hogy több legyen 8 ezer forintnál egy hónap.

2017. szept. 3. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!