Szerintetek melyik aikido egyesületet válasszam?
Debrecenbe költöztem, és kettő aikido egyesületet találtam, a Shinpo-t és az Asahi-t. Időpontban az utóbbi lenne jobb, de inkább a minőség a fontos, viszont semmi tapasztalatom nincs ezen a téren, nem tudom mit kell figyelni, csak annyit tudok, amit a weboldalon olvastam, hogy melyik oktató hány danos. Ismeritek esetleg ezeket az egyesületeket? Lehet nagy különbség, dönthetek rosszul?
Tudom, hogy sokan semmire nem nézik az aikido-t, de engem ez érdekelne. A válaszokat előre köszönöm.
És szeretem, becsülöm az Akidó-t, csak már unom levegő butaságait, hogy 18 éves fejjel, állítja hazánkban semmit sem oktatnak jól.
Leveleztem vele, annyit ért a harcművészethez, mint tyúk az atomfizikához. Nem ellened vagyok, ha még nem vetted volna észre, amúgy sem húznék újjat egy akidókával.
előttem lévő mégsem tud annyira magyarul.
segítek : ujjat nem pedig újjat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!