Milyen küzdősportot lenne érdemes elkezdeni, ha rohamrendőr akarok lenni?
ahogy tudom a véderős kiképzős napokat,meg a véderős aktív napokat utálják a legjobban a szoliból a rendőrök.
de mivel kötelező abban is részt venni ezért megcsinálják.
mondjuk nem kicsit lesz fura,hogy mindenki szentségel,hogy mennyire nincsen kedve ilyen-sokszor hazaáruló-sza-rokhoz,te meg ott lihegsz majd,hogy végre élsz.
egyébként meg a focimeccseken már régen nyugi van,úgyhogy már csak kormány ellen lázadó tüntetőket rugdalhatsz majd időnként.
amúgy meg akárhányszor dobálóztam,vagy zsákmányoltunk tőlük tomfát,egyszer sem voltam ittas és különösebben dühöngő sem,sőt bántani sem akartuk senkit,csak simán versenyeztünk,hogy ki szerez előbb tomfát.
és nem kell semmi küzdősport.
gyakoroljátok majd a phalanxot,ha az legalább 3 ember mély akkor nem jutnak át rajta.
most már lehet használni gumilövedékest is,szóval mielőtt közelharcra kerülhetne sor előtte kilőheted majd pár teljesen jogosan felháborodott tüntető polgár szemét.
akik kú-rvára nem ittasak és rohad-tul nem huligánok.
Igen,már írtam is egy verset a tömegoszlatásról.Leírhatom ha érdekel valamit.
Gondolom te sem örülnél neki,ha az elszabadult tömeg megrongálná vagy fel is gyújtaná az autódat.Mert volt már rá példa.
Hát tök mindegy mit tanulsz, a rendőri képzéstől az is jobb!
A rendőrök nem tudnak bunyózni.
Írjátok meg miben azonos/tér el ezek:
juitsu,ninjutsu,judo.
(akiérthozzá, kösz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!