Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lehet hatékony ez a karate edzés?

Lehet hatékony ez a karate edzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom,hogy itt általában mindenki szarozza a karatét,általában én is azt szoktam,de most találtam egy figyelemreméltó dojot.Heti 5 edzés van,abból 3 rendes edzés küzdelemmel,erősítéssel meg ilyesmikkel,plusz van egy külön küzdelmi edzés,meg egy külön zsákoló edzés.

2017. aug. 9. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Aki magát a Karatét szidja, az hülye, hagyni kell. Az oktatással van baj, de itt úgy látszik, hogy az rendben van, tehát igen, ez egy jó edzés, ilyen esetben ajánlom is, hogy csináld, ha tetszik.
2017. aug. 9. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Heti 5 edés amiből 3 küzdelmi, az nem lehet jó karate.
2017. aug. 10. 07:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyik stílust sem kell szidni, inkább az adott edző termet/vagy az országban oktatott színvonalat.

Amit mondtál Karate edzést jónak tűnik. Van nekem is Karatés ismerősöm, vagy 10 éve csinálja. Ő is rendes edzésre jár, sparringolnak annyit mint mi bokszon. Csak ők rúgni tudnak nagyon jól (úgy mint mi ütni).

Csak az arányokkal van a baj. 10-ből vagy 7 karate edzés rossz, míg boksz edzésből 10-ből 1 rossz. (De az nagyon, láttam olyat ahol az volt az edzés hogy bent volt 4 cigő gyerek, kiabáltak egymással, fotózgatták egymást, meg kérdezgették hogy "kásztyúzunk ?")

#Seriff

2017. aug. 10. 07:51
 4/10 A kérdező kommentje:

:DDDDDDDDD az jó hely lehet! :D

Köszi a válaszokat,le is csekkolom szerintem kövi héten a termet :)

2017. aug. 10. 08:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha sokat "sparingolnak" meg kesztyűznek, az nem karate. Ha inkább bunyózni akarsz, mint tanulni, akkor keress egy küzdösport edzést. Kick/thai box pont megfelelne erre a célra neked.
2017. aug. 11. 06:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te is csinálsz valami más küzdősportot, hogy értesz hozzá? Vagy most akarsz menni és lecsekkolás alatt úgy érted, hogy megnézed magadnak, hogy érdemes-e oda járni és elkezdenél?
2017. aug. 11. 20:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy megnézem az edzést,hogy tetszik e :) És ha igen,akkor természetesen beiratkozom.Igen,egyébként judozom :D
2017. aug. 12. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Ahha, a karate nagyon szar, de megmutassam hogy kell test K.O. t adni :D?
2017. aug. 16. 18:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon félelmetes vagy :DDDD
2017. aug. 16. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:
És milyen az edzés?Tetszett? Voltál? Karate melyik ága? Kyokushi, Goju-ryu...stb? Hány Danos az edző?
2017. aug. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!