Létezik, hogy szenteste (dec.24-én) is lesz edzés?
Kb. egy hónapja járok karatézni,tehát új vagyok és minden kedden,szombaton van edzés este 7-től 9-ig. Ennek a karateklubnak van honlapja és úgy van kiírva rá,hogy nyitva kedd és szombat 19 órától 21 óráig.
Most is úgy van kiírva,hogy legközelebb nyitva szombaton 19 órától 21 óráig.
De szombaton van szenteste 24-e és,gondoltam,hogy biztos akkor elmarad,de ki van írva,hogy nyitva lesz akkor is.
A mesterek sem mondták,hogy szombaton elmarad úgyhogy biztos lesz.
Szerintetek is lesz?
Csak azért nem akarom felhívni telefonon,mert új vagyok még és mit zavaram ilyenekkel,amúgy is azt mondták,hogy a honlapot és a facebook oldalát kell nézni,mert oda teszik ki a változásokat leghamarabb.
Gondolom vannak itt még karatésok és lehet olyanok is akiknek szombati napon is szokott lenni. Az olyanoktól kérdezem,hogy nektek elmarad vagy lesz most szombaton edzés?
Utolsó jól mondta! :)
Legalább karácsonykor nem csak fogadalmat lehet tenni, hanem azon nyomban el is kezdheti az edzést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!