26 évesen küzdősportot már túl késő elkezdeni?
Egyik kollégám tizenévesen régebben 2 évig boxolt , volt néhány mérkőzése a kezdők versenyein , de aztán a mindennapos utazással járó nehéz fizikai munka és az élet eltérítette .
Most három - négy hónapig MMA harcra járt , fel is jött a kondíciója , de nagyon kifáradt , reggelről hulla volt , a munkahelyén is alig tudott teljesíteni , ezért megint befejezte .
Azt mondja munka mellett komoly szinten nem lehet sportolni , ezt az edzője is alátámasztja .
De nagyon szeretne komolyabban foglalkozni a sporttal , de azt mondják ő és az ismerősei is , hogy már öreg hozzá . 26 évesen talán ez a kijelentés még nem helytálló , szerintetek ?
Tényleg célfüggő.
Sport, az nekem szinte pihentető a fizikai munka mellé. Néha hulla vagyok, ugy megyek edzésre, hogy az izém van tele vele, de mégis, más mozgás mint amit napközben csináltam.
Komoly szinten nem, de heti 2 lazán belefér.
Átlag jóskáktól azzal is jobb leszel.
Utolsó!
Jó hülye vagy! 5 év rendőri szolgálat a TEK-nél alap, ha 25 elmúltál már nem mehetsz rendőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!