Csak én nem értem a WWE rajongókat?
az egyik hogy sosem elégedettek az aktuális dolgokkal
- itt volt Goldberg, mindenki várta hogy visszatérjen, utána egyből rászálltak, hogy öreg és unalmasak a fél perces meccsei, utána örültek hogy Lesnar elnyerte tőle az övet, most meg Lesnar-ra panaszkodnak hogy part-timer és hogy lehet bajnok ha sosem jelenik meg (mondjuk tényleg arcátlan amiket Lesnarral csinálnak, a pozítiv szteroid tesztjét is elnézték, míg Adam Rose-t receptre írt ADHD orvosságai miatt 2 hónapra eltiltották)
- a másik hogy egyik pillanatról a másikra megutálják akiket kedvelnek - Dean Ambrose a 2015ös és 2016os év közönség kedvence volt szinte, miután bajnok lett azóta csak panaszkodnak rá, hogy unalmas, és ne adjanak neki övet mert a reignei borzasztóak, de ott van Finn Bálor aki egy NXT szupersztár volt, mindenki szerette, feljött main rosterre, ott is mindenki oda volt érte, utána Rollins hazavágta a vállát és fél évig beteg szabin volt, most visszatért és azóta azzal jönnek, hogy Bálor unalmas, hogy szörnyű, hogy túl alacsony - egyébként ez a kedvencem és ez a harmadik dolog
- amikor lényegtelen dolgokba kötnek bele
Bálornál abba kötnek bele hogy alacsony, ezért nem jó pankrátor - ez úgy baromság ahogy van, mivel Bálor nem 150 centi magas vagy ilyesmi, hanem olyan 175-176 centi körül van, tehát kb olyan magas ha nem magasabb mint Daniel Bryan, AJ Styles, Ric Flair, Shawn Michaels, Chris Jericho, Kurt Angle - akik nagy sztárok és majdnem mindenki szereti őket
de ott van Roman Reigns, akit amiatt szólnak le hogy superman és spearen kívül nincs más mozdulata - érdekes Randy Orton akinek van egy mozdulata az RKO-t őt meg imádják
az amerikai pankráció rajongók tényleg ennyire ostobák?
nem ostobának mondanám őket csak könnyen manipulálhatónak
olyan ez mint minden másnál, színészeknél, együtteseknél, divatcikkeknél, pillanatok alatt megváltozhat az emberek véleménye és hozzáállása
például mikor én elkezdtem a gimnáziumot, a fiú iskolatársaimnak a felének hosszú haja volt, 2 évre rá egyik pillanatról a másikra majdnem mindegyikük levágta
ez is egy ilyen helyzet sokuk szerintem különösebben nem is ismeri az adott pankrátort csak azért szereti vagy rühelli mert megy a többiek után - Reigns egy elég jó példa erre, sokan szerintem nem is tudják miért nem szeretik csak nem szeretik mert a többség nem szereti őt, Ambrose-t is addig szerették amíg meg nem unták, pedig ő nem csinál semmit másképp
Csak Reingshez szólnék hozzá.
Az emberek nem feltétlenül a két mozdulata miatt szidják, ezen a téren egyébként nem a legrosszabb nála a helyzet, vannak pankrátorok akik ennél sokkal kevesebb mozdulattal rendelkeznek. A legnagyobb bajok inkább ezek
-Nagyon gyenge mikrofonnal
-Évek óta várják a heel turnt, de mégis babyfaceként erőltetik, pedig egyszerűen nem működik, folyamatosan fütyülik mindenhol
-Sorozatban negyedjére lesz idén (valószínüleg) WM főmeccsben (ez CM Punknak, minden idők egyik legnagyobbikának nem adatott meg)
-LEGYŐZHETETLEN. Ez az, amiért személyesen a legjobban utálom. MINDIG, MINDEN feudját megnyeri, ha hatan támadják meg, akkor is.. Csalás nélkül lehetetlen legyőzni, volt egy időszak amikor megszegte a wellness policyt, ott kétszer kikapott tisztán, de azután és azelőtt mondjuk másfél évig NEM KAPOTT KI TISZTÁN. Ez enyhén szánalmas, és nagyon idegesítő. Egyszerűen undorító ahogy a WWE próbálja folyamatosan a pofánkba tolni, pedig utálják az emberek.
"Goldberg, mindenki várta hogy visszatérjen, utána egyből rászálltak, hogy öreg és unalmasak a fél perces meccsei,"
Nos, várták, hogy visszatérjen, de normálisan. Az, hogy lenyomott 2db félperces meccset ez a közönségnek nem volt szórakoztató, főleg Lesnar ellen. Ha ezt előre tudták volna, nem várják vissza ennyire. Személy szerint én is normális meccset vártam volna, jó mozdulatokkal, de Goldbergen látszott, hogy öreg és nem tud úgy mozogni a ringben.
"Dean Ambrose a 2015ös és 2016os év közönség kedvence volt szinte, miután bajnok lett azóta csak panaszkodnak rá,"
Ez meg Dean Ambrose hibája. Nem tud új dolgokat mutatni. Ami egyszer pár éve jó volt, nem feltétlen azt kellene erőltetni. Egy idő után unalmas lesz a karaktere.
A harmadik dologba nem nyilatkoznék, szerintem felesleges általánosítani. Nem mindenki gondolja ezt Bálorról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!