Sima bokszolóként mennyi esélyem lenne MMA-ban?
Conor Mcgregor.
Amúgy attól függ milyen szinten versenyeznél. Ha tizen éves gyerek vagy akkor van esélyed, mert ott a legtöbben csak senkik, akik eljártak 6 hónapot "ememá edzésre, mert az nagyon menő, mindent lehet". Próbálnának mindent csinálni, de csak kapálóznak, te viszont a biztos ökölharc tudásoddal szét kapod.
Viszont mondjuk UFC szinten ilyen nincs hogy csak box, csak birkó, ott mindenki tanul mindent.
Hát Conor McGregor, ahogy láttam eddig nem nagyon a Boxszal küzd. A mozgása teljesen Taekwondoos, nagyon robbanékony és eléggé tud rúgni. Úgyhogy nem kell ámítani a kérdezőt, hogy Conor a Box miatt olyan jó bunyós. Bár tény, hogy az is besegített neki.
De válaszolva a kérdésre: egymagában a Box kevés, pláne MMA-ban, ahol a földharc dominál. Tanulj mellé BJJ-t és Thai Boxot, aztán jó lesz. Ha utcán akarsz jó lenni, akkor BJJ helyett Judora, vagy Birkózásra menj.
Basszus a hülyeségeid helyett nézz utána!
Írországban bokszoló volt.
McGregor amatőrként bokszolgatott egy kicsit. Ennyi. Ő nem ökölvívó alapstílusú emberke.
Mellesleg mi ez a hype körülötte??? Egy alapvetően gyenge technikai tudású bunyós, aki azért nyer sok meccset mert a súlycsoportjában szar ellenfelei vannak. Ahogy elnéztem a meccseit szerintem a fele bunda.
Több más MMA-s is megmondta, hogy BJJ-ből a barna öve az kamu, mert a tudása a kéket is nehezen közelíti meg. Rúgni tűrhetően tud a csávó. Az ütései viszont egy vicc, kalimpál mint a hülye gyerek. Látszik, hogy nem bokszolt komoly szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!