Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mért sz@r a mongoose?

Mért sz@r a mongoose?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szar.
2010. máj. 17. 22:40
 2/7 anonim válasza:
Nem tudom ki mondta ezt neked, de valószínűleg nincs tisztában a márka megbízhatóságával.
2010. máj. 17. 23:33
 3/7 anonim válasza:
Ha eszik, sz@rnia is kell...
2010. máj. 21. 08:13
 4/7 anonim válasza:
....nak sztem nem ..... de viszont elég gyenge minőségű cuccok vannak benne sztem a Haro a leges legjobb minőség ár és érték arányban 1-2 évvel ezelőtt mikor holt ponton vtak az ilyn stílusú bringák jóval olcsóbban lehetett szerezni de mivel ujra "divatba"(tisztelet a kivételnek akik nem csak dísznek és divatbol vesznek ilyen bicajt) jött a tinik körében az árak megint feljebb mentek . ha komolyn bringás akarsz lenni 80 alatt ne vegyél kezdésnek bmx-et ha meg csak neked is divatból kell akk meg tök m1 milyet veszel
2010. máj. 24. 13:22
 5/7 A kérdező kommentje:
nem én nem divatbol akarom venni hanem komolyan használni akarom
2010. máj. 25. 16:31
 6/7 anonim válasza:
Az olcsóbbak tényleg sz@rok, nehezek (kb 15-16kg peg nélkül)meg a legtöbb cucc pár hónap alatt megadja magát aztán annyit költesz rá hogy vehettél volna a pénzből 1 wtp-t. inkább gyűjtögessél még jobbra. Jó a mongoose de csak 100 fölött.
2010. máj. 31. 21:13
 7/7 anonim válasza:
csáztok nekem mongoose menace -m van és több mint 1 éve megvan és semmi baja azon kívul hogy a fékek meghaltak de ugy is levettem volna de szerintem jó bmx 35 ért vettem és szerintem annyiért megéri és ne molyan nehéz max 12-13 kg
2010. nov. 3. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!