A box akkor is ér valamit ha gyenge vagyok?
Figyelt kérdés
Már nem azért, de azt veszem észre egyre jobban hogy a boksz nem épp alkalmas annak aki gyenge/vékony. Egy erősebb átlagember szétkapja.2017. jún. 2. 16:50
1/11 anonim válasza:
Igen ér valamit. Javul a reflexed, a gyorsaságod, és az állóképességed. Ha összekerülsz egy átlag emberrel a megfelelő technikával egy ütéssel padlóra küldheted. Mondjuk ha meg tud fogni akkor bajban leszel de amíg eltáncolsz előle tiéd a pálya.
2/11 anonim válasza:
Amelyik Box edzésen gyenge és vékony maradsz, azt ott kell hagyni. Amúgy mondj egy olyan stílust, amivel jó harcos lehetsz gyengén és vékonyan. Nincs ilyen, de kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz.
3/11 A kérdező kommentje:
Vannak boxolók akik vékonyak, tudod genetika.
2017. jún. 2. 18:35
4/11 anonim válasza:
És? Attól nem függ semmi. Erejük viszont van, mint a bikának. Tehát akkor mit gondolsz, melyik stílussal lehetsz profi harcos úgy, hogy gyenge vagy?
5/11 anonim válasza:
Azért a legszarabb(Az nagyobb izomtömeg felhalmozását nem annyira elősegítő genetika, nem szar,csak a közvélekedés miatt írtam azt)genetikával is lehet az ember, 175cm/75-80kg. Csak kajálni kéne normálisan.
6/11 anonim válasza:
Igen Phoenix, csak van aki eszik 3x egy keveset egy nap és kész. Minek tömjem magam, ha nem esik jól?
Reggel eszek 2 szendvicset, délben leves meg valami főzelék vagy sült körettel, vacsorára meg általában eszek 4-5 tojás szalonnával vagy kolbásszal. Mellé mindig mozgok valamit. Volt amikor fegyencedzést csináltam, testépítést is kipróbáltam, futottam is 5-10 kilométereket, thai-boxoltam, most kerékpározok heti 4x-5x meg 1-2x van súlyzós edzés. Így vagyok 180 cm 70 kiló. Nem látom értelmét felpuffadni még 10 kilót, amikor nem megy.
18/F
7/11 anonim válasza:
Megy az. Csak az elején nehéz. Nem felpuffadásról van szó jóisten. De azért megjegyzem, engem nem érdekel kinek milyen teste van. Ha te attól vagy boldog, amilyen vagy akkor legyél olyan. De a sült galambot várni meg hülyeség. Kevés tápanyagból nem lehet semmit felépíteni. Munka nélkül pedig nincs eredmény. Ebben az esetben az evés is "munkának" számat.
8/11 anonim válasza:
Én elhiszem, de van akinek jó vékonyan és kész. Nem mindenki akar ilyen testépítő szerű fizikumot.
9/11 anonim válasza:
És szerintem aki nem szeret sokat enni, meg nem olyan nagydarab alapból, annak felesleges erőltetni a sok evést.
10/11 anonim válasza:
Mit nem értesz? Ki mondta, hogy ilyennek meg olyannak kell lenni? Ha te nem látod értelmét , akkor ne csináld ennyi. Más még láthatja az értelmét a "befektetésnek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!