Melyik küzdősportot kezdjem el? Muay thai vagy valamilyen testharc?
Figyelt kérdés
Azt mondják,hogy az MMA-ban is a testharcos stílusok dominálnak.Szóval azok verik az állóharcot?2017. máj. 20. 17:57
1/11 palilaci válasza:
Amelyik tetszik. Mindegyik hatekony ha jol hasznaljak es jol van oktatva. Az mmat meg hagyjuk. Ott a bjj az istencsaszar, csak utcan szar lesz a betonra esni.
2/11 anonim válasza:
Muay thai és Bjj ha MMA a cél .
4/11 anonim válasza:
én muay thai és pencak silat között gondolkozok..
5/11 Alojdkvist válasza:
Sajnos silatot MO-n nem oktatnak és nem is nagyon érdemes európai testfelépítéssel silatozni =(
6/11 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy európai testfelépítéssel nem érdemes?
2017. máj. 25. 12:43
7/11 anonim válasza:
Nyugodtan elkezdhetnéd ha találnál silat edzést . De a válaszoló arra gondolt hogy teljesen másmilyen egy ázsiai személy testfelépítése mint egy európaié . Az európaiak " nagyobb darabok"
8/11 A kérdező kommentje:
Mi az a silat és hogy jött ide?
Miért baj az,ha nagyobb darab az ember?
2017. máj. 25. 19:43
9/11 anonim válasza:
Silat egy indonéziai harcművészet . Hogy jön ide ? Úgy hogy az egyik válaszoló gondolkodott azon kezdjen - e bele . Ill én se értem miért baj az európai testfelépítés
10/11 A kérdező kommentje:
Megindokolhatná,mert kiváncsi vagyok
2017. máj. 26. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!