Tinédzser lánynak melyik küzdősportot ajánlanátok?
Kick-boksz vagy thai-boksz között gondolkodtam. A boksz még talán, de az edző akihez szeretnék menni külön bokszot nem oktat, és róla annyi jót (csak jót) hallotttam, hogy mindenképp nála szeretnék kezdeni.
Azt tudom, hogy nagyjából a kettő technika között az eltérés, hogy thai-bokszban lehet térdet/könyököt használni.
Nem "agyon szeretném veretni" magam, csak szeretnék növelni az állóképpességemen, lefogyni a combomról és a hasamról, majd izmosodni. És úgy egyébként is vonzanak a küzdősportok.
Nem tudom számít-e valamit, de 178cm vagyok, szóval elég magas :)
Szóval... Melyiket ajánlanátok, és miért? Személyes tapasztalatokat nagyon szívesen olvasnék :)
15/L
boksz vagy kickbox.
és azért mert ezeken az edzéseken vannak lányok is.
tájbox edzésekre meg szinte csak fiúk járnak.
úgy meg nem tudsz sikerélményt átélni ha a másik mindig hagyja magát és nem ad bele mindent.
elhelyezni magad,objektíven értékelni a tudásodat sem tudod rendesen ott,mert mindig a leggyengébb leszel közöttük akármennyit fejlődsz is.
"Nem "agyon szeretném veretni" magam, csak szeretnék növelni az állóképpességemen, lefogyni a combomról és a hasamról, majd izmosodni. És úgy egyébként is vonzanak a küzdősportok. "
1. Allokepessegnovelesnek jo mindketto, a kick-box kevesbe brutalisabb, ott nagyobb esellyel van csaj partner is.
2. Lefogyni nem ettol fogsz, hanem a kaloriaminusztol. Az pedig foleg etrend kerdese, a mozgas masodlagos.
Hasbol, combbol nem lehet kulon fogyni, ha beindul a fogyas akkor mindenhonnan fogsz aranyosan fogyni.
Az elozoek egyebkent jokat irtak. Az a baj ezzel a ket sporttal, hogy ha sparringra kerul sor egy fiuval, hiaba mondana neked, hogy nem engedi magat, engedni fogja hidd el. Meg szamits arra, hogy befog figyelni nehany monokli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!