Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gördeszka griptape mindegy...

Gördeszka griptape mindegy milyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy komplett gördeszkám, csak griptape kell hozzá már csak és szeretném megkérdezni, hogy az nem függ semmitől se, csak felragaszthatom a lapra és kész? Vagy netán ez is kompatibilitás kérdése mint a függők és a többi?

7,625 ös a lapom.

[link]

Ez jó lenne hozzá vagy nagyobbat vegyek?

2017. máj. 15. 16:41
 1/3 anonim válasza:
Teljesen mindegy, csak ki kell lyukasztani ott ahol a felfuggezto csavar atmegy. Ami kulonbseg az a durvasaga. Longboardnal erdekes a meret, mert oda kicsi egy sima griptape.
2017. máj. 17. 05:10
 2/3 anonim válasza:
Van griptape-ek között azért külömbség,de szerintem teljesen jó egy átlagos griptape is,mint pl az általad linkelt,én is csak egy átlagosat használok (deszkázom) már egy jó ideje :) ahonnan rendelni szoktam ott ingyen jár a laphoz a griptape, [link] remélem segítettem :)
2017. máj. 31. 16:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, legközelebb innen rendelek, mert egy halál volt megcsinálni a lapomra:'DD
2017. jún. 1. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!