Hol lehet a gördeszka griptape-t lecseréltetni Budapesten? Vagy valaki vállal esetleg ilyet? 15/l
Figyelt kérdés
Nem is csak az elhasználódás miatt, nincs annyira elkopva hanem mikor rendeltem nem volt feltüntetve, hogy mintás a griptape nem pedig fekete és borzalmas piros színes csíkos halálfejes mintája van (tudom, nem ez a lényeg a deszkán de engem nagyon zavar már 2 éve)Szóval ha valaki tudja, hol csinálják meg Budapesten annak megköszönném2017. jan. 14. 14:48
1/1 anonim válasza:
Szia! Kezileg kapard le, leszedni sehol nem fogjak.. Probald kulonfele szerszamokkal amik nalad is megtalalhatoak, sokfele keppen meg lehet oldani. En a deszkaimhoz griptapet a wakeshop-ba szoktam venni, viszonylag olcso, szerintem ott vegyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!