PetiOS kérdése:
Szerintetek 38 évesen késő Aikidot tanulni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 19:56
1/9 anonim válasza:
Nem. Nyilván inkább hobby szinten.
2/9 anonim válasza:
sosem késő.. a küzdősportok lényege még mindig a mentalitás, fizikai egészség.. a másik tisztelete fegyelem, stb stb :) ezt bármikor
3/9 balkalolka válasza:
Sosem késő, hatvanéves kezdő ugyanúgy megtalálhatja a szépségét mint egy hatéves.
4/9 Zsuzska59 válasza:
Sportolni...tenni az egészségért ...sohasem késő !!!
5/9 anonim válasza:
Pont az Aikido-t biztos nem késő.
6/9 anonim válasza:
Ez nem kor függő. Az attól függ mit bír a tested.
7/9 anonim válasza:
Ismerősöm is ezt űzi, szokott videókat megosztani, 80 éves taták is ott nyomják velük.
8/9 mrniceguy1 válasza:
Szia! Egyáltalán nem késő, talán úgy is hirdetik hogy 5 éves kortól 80 éves korig!? Nekem volt 45 meg 60 éves Aikido-t gyakorló társam is az "edzésen". Vizsgázni sem kötelező, de az ember hajlamos a megmérettetésre. Én azt mondom mindenképpen próbáld ki, nekem nagyon tetszik az Aikido, 35 éves vagyok, igaz én 6 évig csináltam, és kisebb megszakítással most visszamegyek újra. Ha szeretnéd segítek ajánlani is megfelelő mestert, a palotanegyedben van az enyém, Baross utca környékén. Írj rám privátban.
9/9 anonim válasza:
Soha nem késő :) én 57 éves koromban kezdtem, ma 65 vagyok. Igaz egész életemben sportoltam valamit mindig. Kezd el bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!