PENNY BOARDDAL LEHET OLLIEZNI?
Mármint láttam olyan videósokat, akik penny boarddal ollieztak, de lehet, hogy egy csomó ideig gyakorolták. Én meg nem vagyok az a kitartó fajta, szeretem a legegyszerűbb utat járni.
Sokan azt mondják, hogy a penny haladásra, és nem trükközésre lett kifejlesztve. De ettől még lehet vele "könnyen" trükközni?
Szóval a penny boardom mellé vegyek egy trükközésre kifejlesztett fa deszkát, vagy tanuljak meg ezen, mert ezzel is lehet????
ESZTELENSÉGET válaszolók KÍMÉLJETEK!!!
de úgyanúgy ollie-zik mint normál deszkán csak méretből adódóan kisebb helyen csinálja ugyanaz. Próbálj meg a cipődre rárakni egy olyan anyagot ami tapad, hogy tudd húzni vele felfelé a deszkát.
Régen olyan sufni tuning megoldást csináltak, hogy gumilabdából kivágtak egy kis ívet és a cipőfűzővel felfűzték a cipő külső oldalára azon a lábon ami elől van.
Pl. a magas szárú puma bőrcipő volt az ideális, mert a talpa rohadt vastag volt és nem kopott ki elől a talpnál a sok ide-oda forgolódásnál.
Persze nem akarom bebizonyítai, hogy a deszka a hibás, MERT NEM!
Tuti, hogy én csinálok valamit rosszul! Csak azért kérdezgetek ennyit, mert jól akarom csinálni, Mármint úgy akarom csinálni, hogy egyáltalán MENJEN! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!