Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért tartják sokan rossznak...

Miért tartják sokan rossznak a kickboxot?

Figyelt kérdés
Pl.ha itt is van egy kérdés,mindenki csak a bokszot,muay thait,birkózást ajánlja.Mi baj a kickboxxal?

2017. ápr. 3. 23:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nem értek a kickboxhoz, de ahogy olvastam eddig, az itthoni oktatás színvonala miatt szidják.
2017. ápr. 4. 08:13
 2/13 A kérdező kommentje:
A szambót is szidják,mégis világbajnokaink vannak
2017. ápr. 4. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Az a baj vele hogy a rúgást csak derék fölé gyakorolja. Abban nagyon jó, de szerintem a derék aluli rúgások hatékonyabbak.
2017. ápr. 4. 16:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
szidnak itt mindent, de kapratébol nincs tipmix oszt már egyből szar xd
2017. ápr. 4. 20:24
 5/13 aikiboxer ***** válasza:
59%

Ahol egy időben boxoltam, voltak velünk kick boxolók is. Tök jó edzést nyomtak. Az a titka, hogy el kell menni mellette rendes boxolni is, és meg kell tanulni rendesen bunyózni.

Amúgy karatés szemmel nézve meg az a baj vele, hogy a rúgásokat nem dolgozzák ki eléggé, de valószínűleg ez csak oktató kérdése.

Azaz nincs baj vele, jó edzést!

2017. ápr. 5. 08:31
 6/13 A kérdező kommentje:

Miért kell mellette bokszolni is?

És hogy érted,hogy a rúgásokat nem dolgozzák ki rendesen?

2017. ápr. 5. 09:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Mert mindenben bele vau vauznak amihez nem is értenek.

Pl. "Csak derék fölé rúgnak." Ha az illető értene hozzá, vagy venné a fáradságot, hogy rákeressen a googleban, akkor nem írna hülyeségeket. Az ilyen tudatlanságokból következtetik ki, hogy a kick-box rossz.

Van egy hírem! Több szabályrendszer van a kick-boxban, és csak kettőben nem engedélyezett pl a combrugás, ha szigorúan nézzük, inkább csak egyben. Mert abban a másikban, lábfejjel lehet támadni a combot. Mondjuk ki az a hülye, aki lábfejjel rúg combra. :)

összes szabályrendszerben, engedélyezett a lábsőprés is.

Kick-box maga nemében szerintem jó. Ad egy kis kondít, bunyóra is megtanít, főleg ha versenyekre készítenek fel, és nem utolsó sorban, jó buli és nem a tv előtt fekszel.

2017. ápr. 9. 07:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Az alapvető kick boxban nincs derék alatti támadás. Valóban tényleg van több szabályrendszer is, de én az alap Kick Boxról beszéltem.

Amúgy az is baj a sporttal hogy van no contact verziója, ami nem a legjobb.

2017. ápr. 9. 09:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Melyik is az alavető kick box szabályrendszer?
2017. ápr. 10. 11:00
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

Olvas el. Mint láthatod k1-ben van comb és lábsöprés.

2017. ápr. 10. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!