Miért nincsenek kungfusok az MMA-ban, K1-ben?
Karatésok is akadnak elvétve.De azt mondják,hogy a kungfu hatékonyabb is,mint a karate,mert az sokkal lazább,nem olyan merev,szögletes.Én karatéztam és tudom ezt igazolni.
Pl.ez is kungfu,nem?Valóságban ez nem működne?
Vannak. Tele van az MMA Kung-fu technikákkal és nincs olyan, hogy "nem működik". Konkrétan olyan, aki Baji Quant tanult mondjuk, vagy Hung-Gart, Choy Lay Futot, az ilyen mesterek nem mennek ringbe, mert a Kung-fu nem oda való. Ezek körülbelül csak azt csinálják, amit a ringben nem szabad, ha meg azok nélkül kéne harcolniuk, akkor az komoly hátrány lenne nekik. A Kung-fu stílusok nem adok-kapokra készültek, nem ringbe. Arra ott van a Sanda.
Vannak. :)
Levegőnek igaza van. Nagyon sok pont van az emberen, aminek a lány kontaktja is ko értékű vagy közli lehet, ami mma-ban tilos. Ők ezt tanulják és gyakorolják hosszú éveken keresztül. De akinek ez csak "levegőkéités" annak hiába is mondja az ember.
Mma-ban induló karatesok kung-fu-sok, külön, direkt mma-ra felkészítő edzésekre is járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!