Első gördeszka választás?
Mindenképpen fából készült, bikonkáv [két végén felfelé hajlított] gördeszkát vegyél! A méret az majdnem mindegy, először úgy is csak gurulni fogsz megtanulni. Mondjuk 7,5-ös az jó méret. Szóval az átlag. (Ne kisgyerekeknek valót vegyél, az fontos! Az olyan bébigurulós fazon.)
Spartan Circle helyett meg menj be legközelebbi Hervisbe, Decathlonba, ott hétezerért, de normálisabbat kapsz.
Itt találsz pár fórumot, pont a méretről, márkákról beszélgetnek (többség jófej, segítőkész egyén :D):
Kedves Kérdező!
Ugyanabban a helyzetben vagyunk. Én is el szeretném kezdeni a gördeszkázást. És én is lány vok.
Szóval BOCSI AZ OFF-ÉRT, de... (én is megkérdezem) nem gáz ha egy lány deszkázik?
(20:42-es vagyok)
Nem, nem gáz! Dehogyis. Igaz, hogy nem látni annyi nőnemű gördeszkást, és rengeteg a tévhit (hogy ez mind fiús, esni szerető, vadállat lány... hülye gondolat!). Ne tartson vissza, bárki bármit is mond. Ha jól szeretnétek érezni magatokat, és megtehetitek, hát hajrá. (Mellesleg én is lány vagyok, szerettem volna/szeretnék, de nem telik rá, odáig sosem jutok el, hogy vegyek egy deszkát. xD)
Azért felhajlított végűt, mert azzal lehet trükközgetni, jobban rá tudsz támaszkodni, gyakorolhatod az első vagy hátsó kerekeken való menetet [manual], ha megtanulsz ollie-zni [alapugrás] és egyéb dolgokat, akkor kelleni fog az a kis hajlítás. Sőt!
Igaz, az ősrégieken ilyen nem volt, de pont azért találták fel, hogy sokrétűbb legyen a dolog. :)
Helo!
igen egyszer el kell kezdeni.. :D
én is 12 vagyok gördeszkázok 2-éve , ha tényleg elakarsz kezdeni deszkázni komolyan akkor normális deszkára van szükséged hervis es deszkákat ajánlok azok jók kezdöknek először inkább only t és pop shovit-ot gyakorolj itt van egy két link [link]
Ja és a deszkák általában ugyanojan méretüek normál méretüt vegyél még ajánlom Spartan Ground Control
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!