1200 g-os volumass 35. napi 100 g.12 nap alatt elfogy?
Figyelt kérdés
most vettem 6 ezerért 1200 g-os volumasst..napi 100 g ot kell bevinni belőle..ha nem csak edzés utan,hanem pihenőnapokon is innám akkor az 12 nap alatt elfogyna..anyagilag nem a legjobb..ti mit csinálnátok ? csak az edzések utan ?2010. máj. 11. 20:18
1/5 anonim válasza:
hmm hát így elég gázos =/
reggel egy 50g.ot +müzli
edzés után is egy 50gosat + otthon csirke+risz,hal,stb
így talán éri fog v.mit =/
amúgy tömegnövelőt kis kiszerelésben nem éri meg venni.
2/5 A kérdező kommentje:
igen,a kaja az rendbe van,de hallottam olyat aki azt mondta hogy inkább egybe menjen a 100 g,mint 2szer 50 be...am rajöttem hogy nem éri meg kis kiszerelést venni,de ha nem tudok/akarok több pénzt rá szánni..inkabb kevesebbet veszek,de minőségit..
2010. máj. 11. 20:33
3/5 anonim válasza:
hát ha a kaja rendben van akkor menjen edzés után a 100g :D
4/5 anonim válasza:
hát ha nincs pénzed akkor miért nem vettél tejsavót(fehérjét)???
és akkor az tovább bírná
fehérje+ szőlőcukor és kész,ezzel is tökéletes eredményt érhetsz el
5/5 anonim válasza:
a tömegnövelő a legnagyobb átverés, mert nagy része szénhidrát, persze ez a lényege, és csak nagyon kevés benne a fehérje
inkább vegyél valami jó, tiszta fehérjét abból a pénzből és kombináld szénhidrátban dús étrenddel, nekem bevált, jobban, mint a tömegnövelő, és főleg olcsóbban jöttem ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!