Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lehetek így deszkás?

Lehetek így deszkás?

Figyelt kérdés

Szemüveges vagyok, és nemsokára valószínűleg kelleni fog fogszabi is. Az osztálytársaim nagyon kedvesek, batorítottak, hogy vegyek deszkát, mert tudják, hogy már régóta szeretnék. Szüleim is beleegyeztek. De így nem fogok hülyén kinézni? Édesanyámnak ven egy kis bökkenő, hogy szemüvegben deszkázni veszélyes [[lehet]]. Szerintetek, ha már 8-9 éves korom óta tetszik a gördeszka, akkor megéri "toovábbgurulni a cél felé"?:)

15/L

2017. márc. 12. 08:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Hát, gondolom nem 90+dioptriát hordassz, hogy arra a pár úrára szemüvegnélkül deszázz, de ha mégis, valami sportszemüveg tuti van dioptriás lencsével.
2017. márc. 12. 08:20
 2/12 anonim válasza:
100%

fogszabi miért lenne gond?

inkább a szemüveg miatt kell aggódni.

2017. márc. 12. 09:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A fogszabályzót én sem értem. És amúgy ez tényleg attól függ, hogy mennyire rossz a szemed.
2017. márc. 12. 13:02
 4/12 A kérdező kommentje:

Tavolr nemigen látok, -2-es a szemem :/.

A fogszabi csak azért, merthogy nem nézek majd ki hülyén így?:(

2017. márc. 12. 14:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem marhára lényegtelen, hogy van e fogszabid. Csak te hiszed furának.

De ha annyira zavar, deszkázz csukott szájjal. :)

2017. márc. 12. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
A fogszabályzókatmanapság már inkább menőnek tartják, mint bénának. Ha a szemüveg nélkül nem látsz vehetsz lencsét vagy sportszemüveget.
2017. márc. 12. 20:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon köszönöm a választ Mindenkinek! :) 🤗
2017. márc. 13. 14:23
 8/12 MattyMaster válasza:
Jó pár éve deszkázok és én is szemüveges vagyok, volt már hogy leesett rólam deszkázás közben, de komolyabb baja nem lett (De egyébként egy deszkás ismerősöm is szemüveges és simán lehet úgy nyomno)
2017. márc. 14. 22:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Uhh, akkor jó! 😅Köszi
2017. márc. 15. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:
ismerősnek csak műteni lehetne a szemét hogy vagy sikerül vagy megvakul alapon, így iskoláiba is az első padbol alig látott, de bmx ezik, és még járáshibás is
2017. márc. 15. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!