Attól hogy még faluban születtem attól még lehetek profi deszkás?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 19:05
4/18 anonim válasza:
úristen nyomorékok..
szóval sztem simán lehetsz hogyha tehetséges vagy, s aztán később eljársz versenyekre városban, megismernek az emberek, na meg pl interneten is "reklámozod" magad, feltöltesz videókat, ilyenek. persze kell hozzá rengeteg szerencse és kitartás is szóval drukkolok =P
5/18 anonim válasza:
utolsó hazudik. esélyed sincs pláne ha így állsz hozzá^^ menjé kapáljál:)
6/18 anonim válasza:
10:27-es te beteg vagy xD
Persze kitartás kell,reklám meg persze tehetség.
7/18 anonim válasza:
szerintem a neked való sport az a kőkemény parasztbunyó a kocsmában
9/18 anonim válasza:
Szerintem siman, csak te annal talpraesettebb,életrevalobb lehetsz szerintem, minthogy ilyen tápos szorakozast talalj magadnak. A deszkazas az a varosi beton-maugliknak valo jaték, akiknek nincs mit egyebet csinaljanak a tömbhazak kozott.
10/18 anonim válasza:
Ja, az más, ha profi versenyző akarsz lenni! De csak ugy, h te is deszkazz, mint sokan.... :-j
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!