Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Attól hogy még faluban születt...

Attól hogy még faluban születtem attól még lehetek profi deszkás?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%
te inkább hasítsd az utcát a traktoroddal...
2009. nov. 2. 14:29
 12/18 anonim válasza:
B*zdmeg, azt mondja hogy faluban lakik és nem tanyán! :-P És persze, hogy lehetsz! Énis deszkázok már jó pár éve és versenyekre is járok!Pedig én is falun lakok! És inkább menjetek ti kapálni! Legalább lesz mit csinálni és nem unalmadban hülyeséget írogatni! 19/F
2010. febr. 12. 17:24
 13/18 anonim válasza:
Ez hülyeség.Ne azzal törődj hogy hol születtél.Ha igazán szeretnél deszkázni,nem ezen gondolkoznál.Magadat adnád és csak gurulnál.Élveznéd hogy deszkázol.Szerintem válassz más sportot,mert ha igy állsz hozzá nem biztos hogy eredményes lesz.Ja és mégvalami,én is faluban lakom,mégis deszkázom.Nem azon múllik hol laksz,hanem hogy mennyire élvezed azt amit csinálsz.Egy kis göröngyös út nem jelenthet akadályt ;)
2010. márc. 28. 15:04
 14/18 anonim ***** válasza:
De most komolyan hogy nézne már ki egy homemade deszkával hózentrógerbe az utcán, szalmaszál a szájába, kalapnak szalmakalap azt így megy az útközepén és ordibálja hogy hinnye mennyé mán az útbóóó xD
2010. márc. 28. 16:16
 15/18 anonim válasza:
MEkora faszok vagytok és mi van ha falun lakik!Miért azt hiszitek a ti őseitek mind városba születtek a panel küszöbre?Ti nyomorékok hogyne lenne net is!Inkább élnék falun mint pl a szmoggal teli nagyvárosokban mint pl Bp.+ hónapig laktam soha többet nem költöznék vissza még ha fizetnének akkor sem4Van akinek ez jön be van akinek az!Hogyne lehetnél profi deszkás attól!Az nem jelent semmit h falusi vagy!
2010. ápr. 14. 10:59
 16/18 anonim válasza:
Az igaz ,hogy kevesebb a spot és pálya sincs(gondolom),de attól még lehetsz jó deszkás csak gyakorolj sokat.Nem értem a többiek miért nézik le attól hogy falusi...
2010. ápr. 17. 12:01
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Mer a falusiak parasztok...
2010. ápr. 17. 19:27
 18/18 anonim válasza:
Városiak meg köcsögök.
2010. ápr. 23. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!