Érdemes wing tzun-ra járnom? Lehetőleg olyan írjon aki volt már edzésükön
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi mást tanuljak ehelyett, a kérdésem csak erre az egyre vonatkozik
Előre is köszi
Elsőnek köszönjük szépen az álomvilágát, megint jót röhöghettem. :D Még mindig Einstein teljesítményű agy kell ahhoz, hogy felfogjuk, hogy egy mozgásforma eleve nem tud "nem működni". :D
Válasz a kérdésre: igen. A Wing Tzunban van sparring és vannak versenyek is. Beszéltem egy Wing Tzunossal, aki sokat verekedett utcán barátjával, aki szintén Wing Tzunos és mondta, hogy rendszerint összevernek vele mindenkit. Természetesen nem tökéletes stílus, néha kapnak ők is pofonokat, de az edzésen ezt megszokod és ez nem film, hogy tudsz védeni mindent. 1-2 pofon igenis bejöhet, bármilyen stílust is csinálsz bármennyi ideje. Tehát igen, megéri tanulni, jó stílus.
SűrítettGyökér, nem tanult M.o-n wing TZUN-t, ellenben én igen másfél évig. NINCS SPARRING WING TZUN edzéseken, sehol sem!
A wing tsun/tzun/chun nem működik a valóságban. A 2-3 éve bokszoló/thai boxoló/birkózó emberkék sz*rrá verik sparringokon a 4-5. mesterfokozatú mókusbox mestereket, ez pedig tény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!