Szeretnék elkezdeni airsoftozni. Tudnátok segíteni?
70 ezerért, egy nagyon jó puskát, esetleg egy használjatót, és a hozzá való teljes felszerelést be tudod szerezni, tármellénnyel, tárakkal, Lipo akksival együtt.
A taiwangun jó oldal, mert nem árulnak bóvlit, ami nem 15 euró, az valamennyire használható.Mindenekelőtt legyen meg a biztonságos szemvédelem, ebben a sportban csak a szemnek lehet baja. Arcvédelem nem kötelező, de erősen ajánlott. Kezdésnek a Cyma AK-k körül nézegetnék (100euró+) illetve a JG g36 szériájában, M4 szériánál kicsit nehezebb dolgod lesz, a jó replikák a P&J/A&K gyártótól vannak a normális árkereten belül, a cyma M4-ek, a Byoi minden replikája, és minden kerülendő ami 100euró alatt van.
Ha megvan a puska, mindenképp vidd el egy szervízeshez, hogy átnézze, megkenje, és hézagolja a gearboxot, ez éveket ad a puska életéhez. Ha ez megvan, szerezz be egy 7.4V-os (!!!) LiPo-akksit, és a hozzá való okos töltőt, a tárakat (Boyi itt is piros lámpa), és a minőségi lőszert.
Sajna az olcsó lőszer bóvli (kivétel P&J), de ha 5euró helyett 10-et költesz lőszerre az nem akkora lépés árban, de sokkal pontosabb lesz tőle a replika. A tárakhoz kell megfelelő tármellény, ezért a nem Hicap tárakkal csak akkor kísérletezz, ha tettél félre 20-30 ezret a mellényre, addig a tekerős tárak hasznosabbak. Vannak olcsó alternatívák, ha van kedved kipróbálhatod őket. (Táröv, málhaszíj, chestrig stb.)
Referenciaként berakom ide az én kezdő szettem, csak hogy lásd elsőre mi a fontos. A cuccok fontossági sorrendben vannak.
Ha van bármi kérdésed, nuygodtan keress :)
Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy egy meccsre mindenféle képpen kell pisztoly, vagy másodlagos fegyver?
Megfogadtam a tanácsot és áttérek az AK-ra kezdetnek.
Szerintetek ez is van cyma minőségű:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!